Søvnutredning Søvnregistrering CPAP Søvnapné apnéskinner
 Fagansvarlig Anders Dyrbing

Fagansvarlig Anders Dyrbing

Om Somni

Somni er Norges eneste tverrfaglige, landsdekkende tilbud til pasienter som trenger behandling for snorking og søvnapné. Vi har medisinske spesialister, spesialutdannede tannleger og moderne utstyr som gjør at du får trygg og effektiv hjelp mot søvnproblemene dine. 

Som en følge av særdeles kostnadseffektive og pasientvennlige løsninger har Somni allerede vunnet to viktige anbudskonkurranser fra det offentlige helsevesenet og inngått flere viktige avtaler:

Søvnapnéskinne-behandling for Ahus
Akershus Universitetssykehus HF (ahus) har tildelt Somni rammekontrakt for tilpasning av søvnapnéskinner.

Rammeavtale med Helse Sør-Øst
Helse Sør-Øst RHF tildelte Somni en kontrakt på 60% av helseregionens budsjetterte tilbud for søvnutredning i perioden. Rammeavtalen løp frem til 1 mars 2016.

Innovasjon Norge støtte
Somni har fått innvilget støtte fra Innovasjon Norge til å utvikle nettbaserte løsninger for søvnregistrering.

Grete Roede
Mer enn 200 kursledere hos Grete Roede har fått opplæring innen søvn holder kurs om søvn og søvnrelaterte sykdommer på Roede-kurs. Roede-kursdeltakere får gunstige priser på utredning og behandling hos Somni.

Vertikal Helseassistanse AS
Somni har inngått avtale med Vertikal Helseassistanse om utredning og behandling av deres forsikringskunder. Vertikal er en av Norges største tilbydere av privat helseforsikring.