Søvnutredning Søvnregistrering CPAP Søvnapné apnéskinner

Er du trøtt om morgenen?Snorker du og plages av hodepine?

Disse symptomene kan indikere at du lider av søvnapné. De som er berørt har symptomer som tretthet, hodepine og store søvnproblemer. Søvnapné kjennetegnes av gjentatte pustestopp om natten og svært ofte høylytt snorking. Søvnapné kan føre til alvorlige helseproblemer og bør behandles.

scroll down.png

Behandling av snorking og søvnapné

Somni er Norges eneste tverrfaglige, landsdekkende tilbud til pasienter som trenger behandling for snorking og søvnapné. Vi har medisinske spesialister, spesialutdannede tannleger og moderne utstyr som gjør at du får trygg og effektiv hjelp mot søvnproblemene dine.    

.

somni klinikken 2.png
Somni Søvnsenter snorking.jpg

Snorking kan være tegn på alvorlig sykdom

Snorker du? Hvis du i tillegg er trøtt på dagtid, kan dette bety du har en søvnlidelse. 1 av 6 nordmenn har søvnsykdommen søvnapné, som innebærer at du slutter å puste gjentatte ganger når du sover. Dette fører til dårligere livskvalitet og kan også øke faren for at du får mer alvorlige sykdommer, som hjerte- og karlidelser og diabetes. Både snorking og pustestans kan behandles relativt enkelt, men du trenger først en søvnutredning. Det gjør du enkelt hjemme. 

Vi hjelper pasienter fra hele Norge

I samarbeid med Innovasjon Norge har Somni utviklet tjenesten "Søvnregistrering levert hjem". Det betyr at du enkelt kan gjennomføre en søvnregistrering hjemme, når du selv ønsker det, uansett hvor i landet du bor. Ingen reisevei, ingen tid i offentlig helsekø. Somni behandler privatpasienter uten henvisning, pasienter henvist fra fastlege/helseforetak, bedriftshelse eller forsikringselskap.

somni søvnutredning søvnregistrering.jpg
Trios somni.jpg

Raskere og mer effektiv behandling av søvnapné

Ved bruk av ny teknologi og dyktige leger, tilbyr vi nyskapende tjenester innen behandling av søvnapné.

Søvnapnéskinne
3D-printing og digital munnskanning gjør det mulig å få behandling med søvnapnéskinne raskere enn noen gang. Se NRK reportasje fra Somni Søvnsenter her

CPAP/pustemaskin
Vi benytter kun siste teknologi innen komfortabel og brukervennlig CPAP behandling fra Resmed. Tilbudet inkluderer fjernovervåking og justering via internett.